10.01.2024

Kako ti lahko Nomago pomaga pri tvojem potovanju?

Veš, kaj vse počnemo? Poskrbimo lahko za vse vidike tvojega potovanja – od priprav na potovanje, poti do letališča do dejanskega potovanja, pa naj bo to poslovno potovanje, poletni dopust z družino ali raziskovanje oddaljene dežele.

1. Letalske karte

Pri nas lahko kupiš letalske karte za svoje sanjsko potovanje ali službeno pot. Pri nakupu ti bodo pomagali naši izkušeni agenti, ki so tudi sami navdušeni popotniki. Pogosto se zgodi, da lahko dobiš nasvet kar iz prve roke. Vemo tudi, koliko časa moraš imeti, če moraš na katerem letališču prestopati.

Redno spremljamo akcije in ugodne cene letalskih kart, zato lahko računaš, da boš za svoj denar dobil največ.

2. Prevoz do bližnjih letališč

Vemo, da se potovanje začne s potjo na letališče, zato ti omogočamo udobno in hitro vožnjo na letališče brez skrbi zaradi prometa ali iskanja parkirnega mesta.

Do bližnjih letališč se lahko odpraviš z Nomago Shuttle, ki te bo varno in udobno pripeljal do začetka tvoje poti. 

3. Najem prevoza

Če pa bi rad potovanje začel v stilu, morda koga presenetil ali pa se odpravljaš na pomembno poslovno pot, se lahko odločiš za luksuzen prevoz z osebnim avtomobilom z voznikom.

4. Zavarovanje za potovanje

Če se odpravljaš na potovanje, je potovalno zavarovanje nujno.

Pri nas lahko skleneš različna turistična zavarovanja, mi pa ti bomo svetovali, katero zavarovanje je najprimernejše zate ter kolikšno kritje je primerno za katero lokacijo.

5. Urejanje viz

Potuješ v državo, ki za vstop zahteva vizo?

Pogosto zahtevno in zamudno urejanje birokracije lahko prepustiš nam – uredimo ti lahko vizo za večino držav, ki zahtevajo vizo za vstop.

6. Iskanje in rezervacija hotelov

Resda so doživetja tista, ki bodo zaznamovala tvoje potovanje, vendar pa je udobna namestitev pomembna za to, da si boš dobro odpočil.

Izbiraš lahko med low-budget nastanitvami ter hostli, ljubkimi hoteli po dostopnih cenah ali pa premium hoteli, če se želiš na potovanju razvajati. Vsekakor pa bomo poiskali hotel po tvojih željah.


Dovoli nam, da ti pomagamo pri načrtovanju in izvedbi tvojega naslednjega potovanja. Prepričani smo, da bomo upravičili tvoje zaupanje. Pokliči na 01 431 77 00 ali se oglasi v eni izmed poslovalnic Nomago Travel in organizirali ti bomo nepozabno potovanje po tvojih željah.

Pridruži se naši skupnosti in raziskuj svet

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat tedensko.

Prijava na e-novice
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na