Celje

Pridi z nami po knežjem mestu!

V Celju je za prebivalce in popotnike na voljo povezana storitev mestne mobilnosti. Uživate lahko v udobni in zanesljivi mestni vožnji CELEBUS pod našim okriljem, preizkusite pa lahko tudi sistem izposoje električnih in klasičnih koles Nomago Bikes (KolesCE). V mestu nudimo tudi šolo vožnje, kjer vam bodo izkušeni inštruktorji vožnje pomagali do znanja in samozavesti na cesti – ne glede na kategorijo.

Mestni potniški promet

V Celju je na voljo dobro organiziran in redni mestni promet. Do vsakodnevnih obveznostih ali ob obisku mestnega središča se lahko zapeljete z mestnimi avtobusi CELEBUS.

Sistemi za izposojo koles

V Celju lahko preizkusite sistem za izposojo mestnih (e)koles Nomago Bikes (KolesCE), kar bistveno prispeva k trajnostni mobilnosti mesta. Odlična rešitev za vse, ki potrebujejo popolno časovno prilagodljivost. Enostavna registracija, upravljanje z najemom in kolesarjenje.

Šola vožnje

Svoje izkušnje in znanje predajamo na bodoče udeležence v cestnem prometu. Pri nas lahko opravljaš vozniški izpit vseh kategorij, tečaj CPP ali temeljno kvalifikacijo.

Trajnostna mobilnost v Celju

Ponosni smo, da smo zanesljiv partner mestu Celje pri oblikovanju trajnostne mobilnosti. Z zagotavljanjem rednih in zanesljivih linij mestnega potniškega prometa ter enostavnega in ugodnega sistema izposoje koles Nomago Bikes delamo napredek. Na ta način zmanjšujemo ogljični odtis, prav tako pa prispevamo k manj obremenjeni mestni infrastrukturi.

Zapelji se s Centralko

Centralka je univerzalna kartica in aplikacija mesta Celje, ki združuje plačilo parkirnine, nakup vozovnic za mestni promet in izposojo koles.

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na
<