Preživi poletje malo drugače

Pridobi nepozabne izkušnje z našimi programi za mlade.

Potuj, delaj, uživaj

Z nami je vse to mogoče. In to hkrati. Ali eno za drugim. Od raziskovanja sveta in dela v tujini do ekskluzivnih ugodnosti za študente in sproščujočih počitnic v čudovitem kampu California. Ponujamo ti izhodišče za nepozabne življenjske izkušnje, ki bodo tebi ali tvojim bližnjim ostale za vedno. Vse ostalo je odvisno od tvoje odločitve. Si za?

Delo v tujini za študente

Podaj se na nepozabno izkušnjo življenja in dela v tujini. Te bolj mika kanadska divjina ali živahni utrip ameriških mest? Poišči državo, ki najbolj ustreza tvojim sanjam in ciljem.

Počitnice za otroke in mladostnike

Camp California je prvi pravi mednarodni kamp v Evropi v ameriškem stilu. Pričaraj svojemu otroku najboljše poletne počitnice, o katerih bodo pripovedovali tvojim vnukom!

Ugodnosti za mlade - ISIC kartica

Bi rad/-a na polno užival/-a v študentskem življenju in raziskoval/-a svet, pa te pri tem ovira študentski budget? ISIC kartica ti omogoča cenejša potovanja in več popustov, kot jih lahko izkoristiš!  

Raznolike priložnosti za mlade


Z združitvijo raznolike ponudbe dela v tujini, ekskluzivnih ugodnosti in popustov za študente ter možnosti za nepozabna doživetja v kampu California, želimo širiti obzorja ter spodbujati osebni in poklicni razvoj mladih. S pestro paleto možnosti, ki segajo od dela z otroki do raznolikih delovnih izkušenj, želimo mladim odpreti vrata v svet, kjer lahko rastejo in se učijo, obenem pa tudi uživajo v vseh ugodnostih, ki jih prinaša študentsko življenje.

Naši aktualni projekti

Preveri, med katerimi programi lahko izbiraš! Izberi iz široke palete možnosti in se podaj na pot k uresničitvi svojih sanj še danes!

Poletno izobraževanje v Silicon Valley

Pridruži se ABC BootCamps na poletnem izobraževanju v Silicon Valleyu, kjer lahko svoje inovativne zamisli pretvoriš v resničnost!

Camp California

Poletni kamp za otroke v ameriškem stilu. Nahaja se v Pakoštanah na Hrvašekm. Ponujamo tri aktivne programe za otroke od 6. do 16. leta. Ustvarimo skupaj nepozabno poletje polno smeha, učenja in doživetij!

Poletno delo v ZDA

Prijave za leto 2024 so zaključeno. Vseeno lahko izpolniš predprijavo in obvestili te bomo takoj, ko bodo prijave ponovno odprte.

Delo v Kanadi

Kaj meniš o enem letu (ali dveh) raziskovanja in dela v Kanadi? Sliši se fantastično, kajne? Ponujamo programe za mlade od 18 do 35 let.

Nas želiš bolje spoznati?

Prijavi se na e-novice in stopi v svet zabavnih nasvetov. Enkrat tedensko ti bomo pošiljali nasvete, ki ti bodo olajšali študentsko življenje.


Pridi na obisk!

Nomago d.o.o.
Ajdovščina 1
1000 Ljubljana

T: 080 47 42
E: delo@nomago.si

Nas želiš bolje spoznati?

Prijavi se na e-novice in stopi v svet zabavnih nasvetov. Enkrat tedensko ti bomo pošiljali nasvete, ki ti bodo olajšali študentsko življenje.


Pridi na obisk!

Nomago d.o.o.
Ajdovščina 1
1000 Ljubljana

T: 080 47 42
E: delo@nomago.si

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na