Najem avtobusa

Skrbi, načrtovanje in izvedbo prevoza na dogodek prepustite nam. Najemite avtobusni prevoz Nomago! 

Sodobna rezervacijska platforma Nomago Charter omogoča, da na enostaven način pridobite informativno ponudbo ali opravite rezervacijo prevoza.

Vnesite svoje želje, izberite vozilo in prejeli boste informativno ponudbo, ki vam bo v pomoč pri načrtovanju vašega potovanja.

Na voljo imamo več kot 350 standardnih in več kot 120 visokokakovostnih avtobusov

Za vas imamo različne velikosti, serije in standarde avtobusov. Izbirate lahko med različnim številom sedežev, od 16 pa vse do 65. Za tiste, ki želijo nadstandardno udobje, so na voljo tudi luksuzne izvedbe avtobusov Setra, Man in Mercedes Benz. Ne glede na vrsto avtobusa pa imajo vsi nekaj skupnega – zanesljivost, brezhibno delovanje in varnost.


Storitve, ki jih ponujamo:

  • prevoz na potovanja in izlete po Sloveniji in tujini;
  • prevoz šolskih skupin na ekskurzije, prireditve, športne in kulturne dogodke;
  • prevoz športnikov na tekmovanja;
  • prevoz gledaliških in glasbenih skupin na gostovanja;
  • prevoz do letališč, pristanišč, avtobusnih in železniških postaj;
  • prevoz na športne, kulturne, zabavne in glasbene prireditve;
  • prevoz na poslovna in družabna srečanja ter sejme.

Zakaj potovati z nami?

Z izkušeno ekipo voznikov, sodobnimi vozili in predanostjo kakovosti vam zagotavljamo, da bo vsako potovanje z nami varno, udobno in brezskrbno. Tu smo, da zagotovimo vrhunsko izkušnjo potovanja, kjer se varnost, udobje in profesionalnost združujejo.

Sodobni in udobni avtobusi

Ponosno se lahko pohvalimo z našim voznim parkom sodobnih, varnih in udobnih vozil, ki ga neprestano dopolnjujemo z vozili najvišjih ekoloških standardov Euro5 in Euro6. Vsa naša vozila so redno vzdrževana v okviru naših lastnih služb in servisirana pri pooblaščenih serviserjih.

Prilagajamo se vašim željam in potrebam

Naše prijazno in strokovno prodajno osebje je tu, da vam zagotovi personalizirano izkušnjo najema prevoza. Ponujamo vam pester nabor dodatnih možnosti, vključno s specialnimi pijačami, prigrizki in možnostjo meet & greet, da vaše potovanje postane še bolj posebno.

Profesionalni in prijazni vozniki

Naši vozniki so prijazni in profesionalno usposobljeni z dolgoletnimi izkušnjami tako na domačih kot tudi na tujih destinacijah. S profesionalnim pristopom bodo poskrbeli, da bo vaše potovanje ne le varno in zanesljivo, temveč tudi prijetno. 

Na voljo vam je 24-urna dežurna služba

V vsakem trenutku smo tu za vas. Naša dežurna služba je na voljo 24 ur na dan, pripravljena na hiter odziv v primeru nujnosti. Vaša varnost je naša prednostna skrb, zato smo le en klic stran, da vam nudimo pomoč in zagotovimo zanesljive storitve kjerkoli in kadarkoli.

Želite pridobiti informativno ponudbo?

Sledite povezavi in v nekaj korakih boste pridobili informativno ponudbo za najem avtobusa z voznikom.

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na