Nomago smo ljudje

Smo prva izbira za tiste, ki cenijo kakovost, zanesljivost in trajnost.

Zakaj Nomago?

Ponosni smo, da smo družbeno odgovoren delodajalec, kar nakazuje na to, da je naša strategija pravilna, prihodnost pa svetla. Nenehno vlagamo v nova znanja, ozaveščenost o družbenih in okoljskih izzivih, ter vedno prisluhnemo željam in potrebam zaposlenih. S pozitivno naravnanostjo k reševanju izzivov in nenehno željo po rasti skupaj gradimo vodilno podjetje za izvajanje prevoznih storitev v Sloveniji.

Zaupanja vreden delodajalec

Prejeli smo certifikat družbeno odgovornega delodajalca. Ker se zavedamo, da se delovno okolje gradi skupaj z vsemi členi podjetja, smo ustanovili ekipo, ki je pooblaščena za zagotavljanje rasti in zadovoljstva zaposlenih.

Konkurenčni delovni pogoji

Zadovoljstvo zaposlenih nam je ključnega pomena. Z veseljem prisluhnemo zaposlenim, da skupaj prispevamo k boljšim delovnim pogojem in zagotovimo pozitivno razmerje med delom in prostim časom.

Družbena odgovornost

Odgovornost do družbe se prične pri nas samih in naših zaposlenih. Zaposlene v Nomago čakajo aktivnosti na področju izobraževanja in spodbujanja razvoja ter znanja.

Podjetje, ki diha z zaposlenimi


Z različnimi aktivnostmi na področju izobraževanja, motiviranja in spodbujanja razvoja zaposlenih gradimo most med družbeno odgovornostjo in poslovnim uspehom. V današnjem času je le podjetje, ki diha z zaposlenimi in za njih, zares konkurenčno in privlačno za nove kadre.

Prednosti zaposlitve v Nomagu

Zaposlitev v podjetju Nomago vam prinaša številne ugodnosti in možnosti za rast.

Izobraževanja
Nudimo dostop do platforme izobraževanj in interno akademijo prenosa znanj, kjer lahko zaposleni pridobivajo znanje na področju dela, ki ga opravljajo, pa tudi na drugih interesnih področjih.
Promocija zdravja
Spodbujamo zdrav in trajnosten način življenja. Zaposlenim omogočimo sofinancirano uporabo izposoje javnih električnih koles Nomago Bikes in nudimo izobraževanja in dogodke na temo izboljšanja zdravja.
Športno društvo Nomago
Nepridobitno, prostovoljno in samostojno združenje športnikov in simpatizerjev športa ŠD Nomago vključuje in povezuje z namenom izvajanja športnih aktivnosti. Glaven namen društva je omogočanje redne športne vadbe.
Koriščenje počitniških kapacitet
Spodbujamo preživljanje kakovostnega prostega časa in čas za družino. Zaposlenim nudimo sofinanciranje in promocijsko ceno koriščenja počitniških kapacitet za družinske člane.
Možnost napredovanja
Podjetje Nomago skupaj s svojimi podjetji v Italiji in na Hrvaškem šteje 1200 zaposlenih. Zaradi velikega obsega delovanja na različnih področjih omogočamo širok nabor kariernih priložnosti, o katerih so v prvi vrsti obveščeni naši zaposleni.
Možnost usklajevanja zasebnega in službenega življenja
Velika prioriteta našega delovanja je zadovoljstvo zaposlenih in njihov pristop do dela. Zavedamo se, da le s pozitivnim pristopom do dela skupaj dosegamo odličnost. Veliko časa namenjamo organizaciji dela, da imajo zaposleni karseda optimalno usklajeno zasebno in službeno življenje.

Želite postati del naše ekipe?

Z veseljem prisluhnemo navdihujočim in radovednim posameznikom, ki bi soustvarjali prihodnost mobilnosti in rastli z nami. Če želite postati del naše uspešne zgodbe, si oglejte prosta delovna mesta v Nomagu.

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na