Nova Gorica

Pridi z nami po Novi Gorici!

Za prebivalce in popotnike je na voljo povezana storitev mestne mobilnosti. Uživate lahko v udobni in zamesljivi mestni vožnji pod našim okriljem, preizkusite pa lahko tudi sistem izposoje električnih in klasičnih koles Nomago Bikes (Go2Go), ki omogoča prehod med državnima mejama.

Mestni potniški promet

V Novi Gorici je na voljo dobro organiziran in redni mestni promet. Do vsakodnevnih obveznostih ali ob obisku mestnega središča se lahko zapeljete z mestnimi avtobusi Nomago.

Sistemi za izposojo koles

V Novi Gorici lahko preizkusite sistem za izposojo mestnih (e)koles Nomago Bikes (Go2Go), kar bistveno prispeva k trajnostni mobilnosti mesta. Sistem omogoča prehod med državnima mejama. Odlična rešitev za vse, ki potrebujejo popolno časovno prilagodljivost. Enostavna registracija, upravljanje z najemom in kolesarjenje.


Trajnostna mobilnost v Novi Gorici

Ponosni smo, da smo zanesljiv partner mestu Nova Gorica pri oblikovanju trajnostne mobilnosti. Z zagotavljanjem rednih in zanesljivih linij mestnega potniškega prometa ter enostavnega in ugodnega sistema izposoje koles Nomago Bikes, ki omogoča čezmejni prehod v italijansko Gorico, delamo napredek. Na ta način zmanjšujemo ogljični odtis, prispevamo k manj obremenjeni mestni infrastrukturi in povezujemo stari mestni jedri v Sloveniji in Italiji.

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na
<