Nomago Bikes

Ugodna in preprosta izposoja navadnih in električnih koles Nomago Bikes. Kolesari z nami!

Zvesti sopotnik za potovanja po mestu ali regiji

Uporabi sistem izposoje mestnih koles Nomago Bikes. Hitra in učinkovita vožnja z navadnimi in električnimi kolesi po 17-ih slovenskih občinah - za manj kot 4 EUR na mesec! (velja ob nakupu letne naročnine Nomago Bikes Ljubljana)

Hitro in učinkovito

Mestno kolo je najbolj hitra in učinkovita oblika javnega prevoza! S kolesom se izogneš mestnemu vrvežu, prihod in odhod na lokacijo pa sta odvisna le od tebe.

Zmanjšanje emisij CO2

S kolesom proizvedeš 5 x manj ogljikovih izpustov, kot z javnim prevozom in 10 x manj, kot z avtomobilom! Z uporabo kolesa bistveno prispevaš k zmanjševanju ogljičnega odtisa.

Cenovno ugodno

Za uporabo sistema mestnih koles Nomago Bikes odšteješ le 3,75 EUR na mesec (velja ob nakupu letne naročnine Nomago Bikes Ljubljana). Parkirno mesto in servis sta brezplačna, saj za to poskrbimo mi!

Preprosta uporaba

Po opravljeni registraciji postane Nomago Bikes sistem še bolj preprost! Usedeš se na kolo in začneš poganjati. Tako enostavno je. Električni pogon ti omogoča, da porabiš manj energije za pedaliranje. 

Ena registracija za 20 držav

Storitev izposoje električnih in navadnih koles Nomago Bikes je nastala pod okriljem storitve nextbike by TIER. Ena registracija v sistem Nomago Bikes ti omogoča dostop do vseh sistemov v kar 17-ih slovenskih občinah in 300 lokacij znotraj 20-ih evropskih držav.

Ena registracija za 20 držav

Storitev izposoje električnih in navadnih koles Nomago Bikes je nastala pod okriljem storitve nextbike by TIER. Ena registracija v sistem Nomago Bikes ti omogoča dostop do vseh sistemov v kar 17-ih slovenskih občinah in 300 lokacij znotraj 20-ih evropskih držav.

Registracija
Naročnine in vrsta plačila
Izposoja in uporaba kolesa

Registriraš se lahko na več načinov, odvisno od sistema, ki ga uporabljaš.

 • Aplikacija
  Naloži mobilno aplikacijo na App Store ali Google Play in opravi registracijo. Aplikacija služi kot sredstvo za najem e-koles, nudi pa tudi informacije, kot so stanje napolnjenosti in razpoložljivost koles.
 • Terminal
  Potrebuješ storitev za mesto Celje (KolesCE), Zagorje ob Savi (ZaNaprej) ali Nova Gorica (Go2Go)? Registracijo lahko opraviš na terminalu. Terminal je registracijska točka, ki je nameščena poleg parkirnih mest Nomago Bikes.
 • Prodajno mesto 
  Za storitev KolesCE nas obišči na prodajnem mestu v Celju in Slovenskih Konjicah za storitev ZaNaprej na NOMAGO AP Zagorje ob Savi, 
 • Klicni center Nomago
  Registracijo lahko opraviš tudi preko telefona. Pokliči nas na 080 15 05 in uredili bomo vse potrebno.
 • Aktivacija uporabniškega računa
  Uporabniški račun je veljaven, ko vneseš veljavno plačilno sredstvo in dokončno potrdiš registracijo, ne glede na vrsto registracije. Ob registraciji bo obračunan določen znesek, ki bo takoj dodan na uporabniški račun kot dobroimetje, porabiš pa ga lahko kadarkoli za storitev Nomago Bikes.
 • Izberi vrsto naročnine
  Po registraciji in aktivaciji uporabniškega računa se lahko odločaš med računom brez naročnine ali računom z naročnino. Plačilo letne naročnine je možno izvesti z debetno ali kreditno kartico in PayPal računom preko spletne strani, mobilne aplikacije ali z gotovino na prodajnem mestu sistema.
 • Izposoja kolesa brez naročnine
  V primeru izposoje kolesa brez naročnine, se vsaka izposoja obračuna po veljavnem ceniku. Izposoja se obračuna vsakih 30 minut, ne glede na čas uporabe (od 1 - 30 minut se šteje kot najem do 30 minut).
 • Izposoja kolesa z naročnino
  V primeru naročnine je vsakih prvih 30 minut brezplačnih. Po 30 minutah izposoje se obračuna najem po veljavnem ceniku. Kolo lahko po 30 minutah zamenjaš na eni izmed postaj in spet kolesariš brezplačno.
 • Izposoja kolesa prek terminala ali aplikacije
  Najem kolesa lahko opraviš prek terminala, z brezstično uporabniško kartico ali aplikacijo. Za najem prek terminala, sledi navodilom na terminalu.
 • Najem in rezervacija kolesa
  V aplikaciji izberi možnost “Najemi kolo” in skeniraj QR kodo, ki je na kolesu. Obstaja tudi možnost, da ročno vneseš številko kolesa. Aplikacija sproži odklenitev kolesa, ki je na voljo za uporabo in vse je pripravljeno za na pot! Če želiš, lahko kolo tudi predhodno rezerviraš. V aplikaciji izberi želeno postajo in klikni na ikono "Rezervirajte". Rezervacija velja 10 minut.
 • Parkiranje kolesa
  V primeru, da potrebuješ krajši počitek ali imaš opravek, lahko kolo začasno parkiraš. Najprej v aplikaciji izberi najeto kolo, pritisni gumb Začasno parkiraj kolo, nato pa zakleni ključavnico pod sedežem kolesa. Minute najema v tem primeru tečejo.
 • Vračilo kolesa
  Kolo moraš vedno vrniti na uradno postajo Nomago Bikes. Za uspešno izveden zaključek izposoje kolo vstavi v priklopno mesto. Zakleni ključavnico pod sedežem in počakaj na zvočni signal. V primeru, da na postaji ni prostega stojala, kolo parkiraj med dve parkirani kolesi in ročno zakleni ključavnico. Uspešen zaključek najema potrdi zvočni signal z dvema piskoma.

Najsodobnejši ponudnik javne izposoje koles v Sloveniji

Nomago Bikes povezuje najbolj skrite kotičke v 17-ih občinah širom Slovenije. Ponujamo več kot 600 koles, ki čakajo, da zavrtiš njihova pedala! Oglej si interaktivni zemljevid lokacij, kjer lahko uporabiš storitev izposoje javnih koles Nomago Bikes.

Kakovostna in zanesljiva izposoja koles in električnih koles

Skrbimo za tvojo varnost in udobje, zato vsa kolesa redno vzdržujemo. Razišči prednosti izposoje naših mestnih in električnih koles!

Prednja in zadnja luč

Sprednja in zadnja luč z vgrajenim reflektorjem za dodatno varnost v prometu.

Kaj je novega?

Preveri aktualne novice na področju izposoje mestnih koles Nomago Bikes.

Promocijska koda za 5 EUR
Med partnerji pozdravljamo podjetje Heineken
Nova postaja v prestolnici
Že 30. Nomago Bikes postaja v Ljubljani!

Te zanima več?

Prijavi se na e-novice Nomago Bikes. Obveščali te bomo o pomembnih informacijah in aktualnih ponudbah.

Prijava na e-novice
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na