Vožnja s kolesom ZaNaprej
Panorama Zagorje
Kolesar na postaji ZaNaprej

Izposoja koles ZaNaprej

Odkrij Zagorje ob Savi

Preizkusi sistem najema e-koles v Zagorju ob Savi, kjer lahko na aktiven in okolju prijazen način potuješ po mestu! Odlična izbira za premagovanje vsakodnevnih razdalj za občane. Preprosta in hitra rezervacija!

Kako deluje?

Izberi želeno vrsto registracije in se pridruži več kot 28.000 uporabnikom sistema izposoje električnih koles Nomago Bikes. Mestna mobilnost na zdrav, hiter in trajnosten način!

Kako deluje?

Izberi želeno vrsto registracije in se pridruži več kot 28.000 uporabnikom sistema izposoje električnih koles Nomago Bikes. Mestna mobilnost na zdrav, hiter in trajnosten način!

Enostavna registracija
Najem in uporaba kolesa
Vračilo kolesa
 1. Mobilna aplikacija
  Naloži mobilno aplikacijo na App Store ali Google Play in opravi registracijo. Vnesi svoje ime, priimek, e-mail naslov in telefonsko številko. Aplikacija služi kot sredstvo za najem e-koles, nudi pa tudi informacije, kot so stanje napolnjenosti in razpoložljivost koles.
 2. Prodajno mesto
  Obišči nas na prodajnem mestu NOMAGO AP Zagorje ob Savi, Cesta zmage 4, 1410 Zagorje ob Savi. Registracijo lahko opraviš tam.
 3. Klicni center Nomago
  Registracijo lahko opraviš tudi preko telefona. Pokliči nas na 080 15 05 in uredili bomo vse potrebno.
 4. Terminal
  Registracijo lahko opraviš na terminalu. Terminal je registracijska točka, ki je nameščena poleg parkirnih mest Nomago Bikes.
 1. Najem kolesa prek terminala ali aplikacije
  Najem kolesa lahko opraviš prek terminala, z brezstično uporabniško kartico ali aplikacijo. Za najem prek terminala, sledi navodilom na terminalu.
 2. Najem in rezervacija kolesa
  V aplikaciji izberi možnost “Najemi kolo” in skeniraj QR kodo, ki je na kolesu. Obstaja tudi možnost, da ročno vneseš številko kolesa. Aplikacija sproži odklenitev kolesa, ki je na voljo za uporabo in vse je pripravljeno za na pot! Če želiš, lahko kolo tudi predhodno rezerviraš. V aplikaciji izberi želeno postajo in klikni na ikono "Rezervirajte". Rezervacija velja 10 minut.
 3. Parkiranje kolesa
  V primeru, da potrebuješ krajši počitek ali imaš opravek, lahko kolo začasno parkiraš. Najprej v aplikaciji izberi najeto kolo, pritisni gumb Začasno parkiraj kolo, nato pa zakleni ključavnico pod sedežem kolesa. Minute najema v tem primeru tečejo.
 1. Kolo moraš vedno vrniti na uradno postajo ZaNaprej.
 2. Za uspešno izveden zaključek izposoje kolo vstavi v priklopno mesto. Navadno kolo potisnite v priklopno mesto za navadna kolesa, električno kolo v priklopno mesto za električna kolesa.
 3. Zakleni ključavnico pod sedežem in počakaj na zvočni signal.
 4. V primeru, da na postaji ni prostega stojala, kolo parkiraj med dve parkirani kolesi in ročno zakleni ključavnico.

Namesto avta uporabi e-kolo

Sodobna in udobna e-kolesa Nomago Bikes omogoča preprost in zanimiv način prevoza po Zagorju - na tak način ga lahko raziščeš v popolnosti! Izbiraj med sedmimi postajami v Zagorju in se odloči za izlet ali pa si olajšaj vsakdanjo vožnjo po opravkih.

Želene postaje ni na zemljevidu?

S klikom na posamezno lokacijo lahko preveriš razpoložljivost koles.

Center za uporabnike

Preveri vse pomembne povezave za uporabnike, kot so ceniki najemov, splošni pogoji in navodila za uporabo. Če imaš kakršnokoli vprašanje, nas kontaktiraj. Z veseljem pomagamo!

Naš sistem ti omogoča izposojo električnih koles. Uporabljaš lahko po sistemu Pay-as-you-go torej brez naročnine, ali pa izbereš naročnino ZaNaprej.

Splošni pogoji določajo pravila in pogoje uporabe naših storitev. Preden nadaljuješ, te vabimo, da si jih prebereš za boljše razumevanje pravic in odgovornosti.  

Preden se podaš na električno kolo in začneš uživati v vožnji, si preberi navodila za uporabo, da si zagotoviš optimalno izkušnjo.

Mladoletnim uporabnikom nad 14. letom starosti je dovoljeno odpreti uporabniški račun s pisnim dovoljenjem starša ali zakonitega zastopnika na podlagi izpolnjenega obrazca.

Starši ali mladoletni uporabniki lahko vložijo prijavo za registracijo skupaj s priloženim obrazcem osebno na prodajnem mestu ali preko elektronske pošte.

Imaš dodatna vprašanja?
Obišči naš info center
Imaš dodatna vprašanja?
Obišči naš info center

Te zanima več?

Prijavi se na e-novice Nomago Bikes. Obveščali te bomo o pomembnih informacijah in aktualnih ponudbah.

Prijava na e-novice
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na