Sodelovanje s partnerji

Postanite Nomago partner

Verjamemo v moč povezovanja in dobrega sodelovanja! S skupnimi močmi lahko ohranjamo kakovost in omogočimo nadgradnjo širokega nabora naših storitev. Ali si delimo strast do odličnosti? Postanite Nomago partner in potujte ugodneje! Omogočite svojim gostom, zaposlenim in poslovnim partnerjem neskončno udobje in brezskbnost, ali pa povečajte zasedenost vaših linij in prodajo z vključitvijo v naš portal.

Za podjetja in ponudnike nastanitev

Ponudite poslovnim partnerjem ali strankam prevoz do letališča in prejmite posebne ugodnosti. Načrtovanje celotne poti prepustite nam. Ponujamo več dnevnih relacij v smeri letališča in nazaj.

Prevozniki

Ali ste podjetje, ki ponuja redne ali občasne linije do letališč in želite svoje poslovanje razširiti? Pri nas vas čaka priložnost za nov prodajni kanal! Postanite prevoznik do letališč in prodajajte storitev preko spletne strani Nomago Shuttle ali pa se enostavno vključite v globalne sisteme prevoznikov po svetu.

Zakaj postati Nomago partner?

Smo št. 1 ponudnik prevoznih storitev v Sloveniji in podjetje z utečeno ekipo in delovanjem. Naša temeljna vrednota je nadgrajevanje na področju trajnostne mobilnosti, zanesljivosti in varnosti naših potnikov, kar vodi v vrhunsko storitev in izboljšanje poslovne učinkovitosti vseh sodelujočih. Sodelovanje z nami prinaša številne prednosti za vaše podjetje, ne glede na način sodelovanja.

Trajnostna prihodnost

Odločeni smo prispevati k okolju prijazni mobilnosti - skupaj si lahko prizadevamo za zmanjšanje ogljičnega odtisa in trajnostno naravnane storitve.

Prilagodljivost in enostavnost

Sodelovanje z nami je preprosto, saj za časovno usklajevanje in načrtovanje poti poskrbimo mi. Omogočamo uporabniku prijazno rezervacijo storitve in popolno prilagodljivost.

Zanesljivost

Potnikom zagotavljamo, da pravočasno in varno prispejo na želeni cilj. Zanesljivost je ključna vrednota, ki jo delimo s partnerji, da skupaj zagotovimo brezhibno potovanje.

Naši partnerji

Skupaj lahko uspešno ustvarjamo kakovostno, zanesljivo in okolju prijazno storitev prevoza na letališče. Pridružite se številnim Nomago partnerjem, s katerimi sodelujemo.

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na