Šola vožnje

Naša šola vožnje je z izobraževanjem voznikov začela že leta 1990. Z usposabljanjem kandidatov, da postanejo varni vozniki vseh motornih vozil, se tako ukvarjamo že skoraj tri desetletja. V tem času so naši inštruktorji in predavatelji s prakso in izobraževanji pridobili številne izkušnje in znanja. Ostali pa smo tudi odzivni na okolje in poučevanje znamo prilagoditi novim zahtevam prometa.

Kandidati

Naši kandidati so za nas najpomembnejši. Želimo jim dobro predstaviti cestnoprometna pravila, da si jih bodo čim bolj natančno zapomnili in želimo jim priučiti varno vožnjo v prometu. Izredno pomembno namreč je, da se mladi vozniki poleg vseh pravil zavedajo tudi pomena strpnega obnašanja v prometu in se v prometu do sovoznikov obnašajo obzirno. Stremimo k temu, da dosežejo čim višjo raven znanja in so pripravljeni na najbolj zahtevne situacije v prometu. Zelo smo ponosni, da naši kandidati izvrstno opravljajo izpite in so vodilni po uspešnosti v izpitnem centru Celje.

Predavanja

Naša predavanja in napotke ves čas prilagajamo spremembam v razvoju prometa in prometne varnosti, saj je pomembno, da vozniki od nas dobijo najbolj relevantne informacije. Z mislimi na varovanje okolja in skrbjo za razvoj prometa v prihodnje smo začeli našim kandidatom podajati tudi nova znanja. Tako jih vedno poučimo o varčni vožnji in s tem povezano varčno porabo goriva, o zmanjšanju obrabe motornih sklopov in defenzivne vožnje ter tudi o pripravi za pridobitev temeljne kvalifikacije za voznike, ki je nujna za profesionalno opravljanje poklica voznika v državah članicah Evropske unije.

Vizija

Naša vizija še naprej ostaja oblikovanje kandidatov v čim varnejše voznike, ki bodo skrbeli za varnost v prometu in bodo varovali naše okolje ter infrastrukturo. Varnost v prometu je za nas zelo pomembna, zato skušamo o njej podučiti tudi najmlajše udeležence, ki so velikokrat zaradi svoje razigranosti najbolj ranljiva skupina. V šolskih letih jih zato skušamo usmeriti k pravilnemu pristopu do prometa in jih opozarjamo na varovanje zdravja in okolja.

Postani dober voznik!

Če želiš pridobiti kakovostno znanje o cestnoprometnih predpisih in se v svet prometa zapeljati varno in z izkušenimi inštruktorji, te vabimo, da obiščeš našo šolo vožnje. Poskrbeli bomo, da boš postal zares dober voznik.


Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.