Šola vožnje Nomago

Zanesljivo in ugodno do vozniškega izpita

Za vse kategorije in z najboljšimi rezultati

Kandidati ste za nas izredno pomembni. Predani smo temu, da vas naučimo varne in odgovorne vožnje. Poleg osnovnih pravil poudarjamo tudi strpno obnašanje v prometu. Naš cilj je, da dosežete visoko raven znanja in vas pripravimo na najbolj zahtevne situacije v prometu. Naš trud se odraža v izjemnih rezultatih naših kandidatov pri opravljanju izpitov.

Šola vožnje

Pri nas lahko pridobiš vozniško dovoljenje za vse kategorije: A, B, C, CE, D1 in D.

Tečaj CPP

Na voljo so novi termini. Prijavi se in pridobi dodatne ugodnosti.

Temeljna kvalifikacija - Koda 95

Z nami se lahko dobro pripraviš na teoretični izpit in uspešno opraviš vozniški izpit temeljne kvalifikacije za poklicne voznike.

Postani varen voznik

Naša vizija ostaja oblikovanje varnih voznikov, predanih varnosti v prometu, ki skrbijo za okolje in infrastrukturo. Poseben poudarek dajemo poučevanju najmlajših udeležencev, ozaveščamo jih o pravilnem pristopu do prometa ter jih spodbujamo k varovanju zdravja in okolja.

Naše prednosti

V šoli vožnje Nomago se osredotočamo na uspešno vožnjo kandidatov na dolgi rok in se nenehno prilagajamo razvoju prometa in varnosti. Poučujemo varčno vožnjo, zmanjšanje obrabe motornih sklopov, defenzivno vožnjo ter pripravo na temeljno kvalifikacijo za voznike v EU. Z nami se boš naučil/-a vožnje, ki varuje okolje, ohranja varnost in vas pripravi na profesionalno vožnjo.

Nadpovprečen
uspeh

S prilagojenim pristopom do poučevanja dosegamo nadpovprečne rezultate pri opravljanju vozniškega izpita za vse kategorije.

Odlični
inštruktorji

Naši visoko usposobljeni in izkušeni inštruktorji so ključ do uspeha, saj svoje znanje predajajo z navdušenjem in strokovnostjo.

Dodatne ugodnosti
za člane

Poleg vrhunskega usposabljanja ponujamo tudi dodatne ugodnosti, ki našim kandidatom omogočajo še boljšo izkušnjo in pripravo na vožnjo v realnem prometnem okolju.

Potrebujete več informacij?

Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali na poti do varne in uspešne vožnje

Kontaktirajte nas
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na