Postaja električnih koles Nomago Bikes v Radljah ob Dravi
Pogled na kolesa Nomago Bikes
Električna kolesa v Radljah ob Dravi

Izposoja koles v Radljah ob Dravi

Ali veš, kaj vse ponuja Pohorje?

Razišči Radlje ob Dravi in Pohorje na trajnosten in okolju prijazen način. Radlje ob Dravi v osrčju Pohorja ponuja čudovite razglede in kar 240 kilometrov kolesarskih stez, ki jih lahko preizkusiš. Preprosta in ugodna rezervacija!

Z aplikacijo Nomago upravljaj vse na enem mestu!

Z uporabo aplikacije Nomago Bikes lahko preprosto upravljaš z vstopnimi in izstopnimi postajami in razpoložljivimi kolesi. Uporaba aplikacije in registracija v aplikacijo je brezplačna.

Z aplikacijo Nomago upravljaj vse na enem mestu!

Z uporabo aplikacije Nomago Bikes lahko preprosto upravljaš z vstopnimi in izstopnimi postajami in razpoložljivimi kolesi. Uporaba aplikacije in registracija v aplikacijo je brezplačna.

Enostavna registracija
Najem kolesa
Vračilo kolesa
 1. Naloži mobilno aplikacijo glede na mobilni telefon, ki ga imaš. Na voljo je aplikacija v Google Play in App Store. Registriraj se v aplikacijo. Vnesi svoje ime, priimek, e-mail naslov in telefonsko številko.
 2. Za aktivacijo računa moraš vnesti veljavno plačilno sredstvo - kreditno ali debetno kartico ali PayPal račun. Ob registraciji bo obračunan znesek 5 €, ki bo takoj dodan na uporabniški račun, porabiš pa ga lahko kadarkoli. Znesku ne poteče veljavnost. 
 3. Izberi naročnino po svoji meri. Lahko uporabljaš Pay-as-you-go ali pa izbereš eno od naročnin, ki so ti na voljo.
 4. Pregled naročnin najdeš v meniju pod Denarnica/Kupite naročnino.
 5. Imaš težave? Piši nam ali nas pokliči!
 1. V aplikaciji izberi možnost “Najemi kolo” in skeniraj QR kodo, ki je na kolesu. Obstaja tudi možnost, da ročno vneseš številko kolesa. 
 2. Aplikacija sproži odklenitev kolesa, ki je na voljo za uporabo in vse je pripravljeno za na pot!
 3. Če želiš, lahko kolo tudi predhodno rezerviraš. V aplikaciji izberi želeno postajo in klikni na ikono "Rezervirajte". Rezervacija velja 10 minut.
 4. V primeru, da potrebuješ krajši počitek ali imaš opravek, lahko kolo začasno parkiraš. Najprej v aplikaciji izberi najeto kolo, pritisni gumb Začasno parkiraj kolo, nato pa zakleni ključavnico pod sedežem kolesa. Minute najema v tem primeru tečejo
 1. Kolo moraš vedno vrniti na uradno postajo Nomago Bikes Ljubljana.
 2. Za uspešno izveden zaključek izposoje kolo vstavi v priklopno mesto.
 3. Zakleni ključavnico pod sedežem in počakaj na zvočni signal.
 4. So vsa stojala zasedena? Nič hudega. V primeru, da na postaji ni prostega stojala, kolo parkiraj med dve parkirani kolesi in ročno zakleni ključavnico. Uspešen zaključek najema potrdi zvočni signal z dvema piskoma.

Dve postaji v
Radljah ob Dravi

V Radljah ob Dravi te na dveh postajah čaka kar osem e-koles, ki jih lahko izkoristiš za raziskovanje Pohorja z okolico! Z zmogljivimi e-kolesi z dometom do 80 km bodo vzponi in razdalje lažje premagljivi, prihranjeno energijo pa lahko izkoristiš za uživanje v naravi.

Želene postaje ni na zemljevidu?

Center za uporabnike

Preveri vse pomembne povezave za uporabnike, kot so ceniki najemov, splošni pogoji in navodila za uporabo. Če imaš kakršnokoli vprašanje, nas kontaktiraj. Z veseljem pomagamo!

Naš sistem lahko uporabljaš brez naročnine, torej na način Pay-as-you-go ali pa se odločiš za mesečno naročnino.

Splošni pogoji določajo pravila in pogoje uporabe naših storitev. Preden nadaljuješ, te vabimo, da si jih prebereš za boljše razumevanje pravic in odgovornosti.  

Preden se podaš na električno kolo in začneš uživati v vožnji, si preberi navodila za uporabo, da si zagotoviš optimalno izkušnjo.

Mladoletnim uporabnikom nad 14. letom starosti je dovoljeno odpreti uporabniški račun s pisnim dovoljenjem starša ali zakonitega zastopnika na podlagi izpolnjenega obrazca.

Starši ali mladoletni uporabnki lahko vložijo prijavo za registracijo skupaj s priloženim obrazcem osebno na prodajnem mestu ali preko elektronske pošte.

Imaš dodatna vprašanja?
Obišči naš info center
Imaš dodatna vprašanja?
Obišči naš info center

Te zanima več?

Prijavi se na e-novice Nomago Bikes. Obveščali te bomo o pomembnih informacijah in aktualnih ponudbah.

Prijava na e-novice
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na