Hoteli in ostale namestitve

Se odpravljaš na potovanje in še nimaš rezerviranega hotela?

Pri nas ti naši izkušeni agenti za tvojo destinacijo in izbran termin poiščejo ugoden hotel, apartma ali hostel po meri, ki bo ustrezal vsem tvojim željam, zahtevam in budgetu.

Strokovno znanje

Naši potovalni agenti imajo dostop do široke mreže partnerjev in ponudnikov ter ti lahko svetujejo glede najboljših možnosti namestitev - glede na tvoje potrebe in proračun. Imajo tudi veliko izkušenj iz prve roke, ki ti lahko pomagajo pri izbiri najprimernejšega hotela.

Dostop do ekskluzivnih ponudb

Zaradi sodelovanja z različnimi partnerji, vključno s ponudniki v hotelski industriji, imamo dostop do ekskluzivnih ponudb in cen, ki jih ne najdeš na splošno dostopnih spletnih straneh.

Enostavna in varna izbira

Pomagamo ti pri primerjavi cen in storitev različnih hotelov, kar ti bistveno olajša izbor. Poleg tega ti lahko ponudimo dodatne ugodnosti, kot so posebni popusti ali paketno ponudbo.

Zakaj izbrati Nomago Travel?

 1. Celovita storitev
  S tabo smo na vsakem koraku potovanja. Pri nas lahko urediš vse na enem mestu: rezervacijo hotela, nakup letalskih kart, sklenitev zavarovanja ali dodatne storitve kot npr. prevoz na sami destinaciji.

 2. Storitve po meri
  Glede na tvoje potrebe, proračun in želje, ti svetujemo najboljše možnosti. Tako se izogneš uram in uram iskanja med tisočimi možnostmi na spletu.

 3. Podpora in pomoč
  Če med potovanjem pride do težav, smo tu, da ti priskočimo na pomoč.

 4. Strokovno znanje
  Naši agenti imajo ogromno izkušenj in strokovnega znanja o destinacijah, hotelih in vsem kar je povezano s potovanjem. V procesu rezervacije te opozorijo, kaj vse je potrebno urediti pred odhodom (viza, zdravstvene zahteve, omejitve pri potovanju) in ti pomagali skozi celotni proces.

Info center

Tu smo, da ti odgovorimo na najbolj pogosta vprašanja, ki jih imajo stranke pri rezervaciji hotelov. Če se ti pojavi kakšno drugo vprašanje, smo le en klic stran.

Rezervacija hotela pri nas je zelo preprosta.

 1. Izpolni obrazec
  V obrazcu za povpraševanje is podrobnostmi potovanja, kot so destinacija, datumi, število potnikov in želene storitve.
 2. Ureditev rezervacije
  Ko dobimo vse potrebne podatke, bomo takoj začeli s postopkom rezervacije. Od izbire primerne namestitve, najema avtomobila, rezervacije letalskih kart in vsega potrebnega za brezskrbno potovanje.

 3. Potrditev in potovanje 
  Ko je vse pripravljeno, ti bomo poslali potrditveno sporočilo s podrobnostmi o rezervaciji.

 1. Preveri potrditveno e-pošto ali dokumente za informacije o preklicu rezervacije.
 2. V primeru, da si rezerviral preko Nomago Travel, nas pokliči in posreduj podrobnosti rezervacije.
 3. Sporočili ti bomo ali so z preklicom nastali kakšni stroški.
 4. Potrdi preklic in shrani potrditev.

Seveda, z veseljem ti pomagamo pri izbiri najboljše namestitve za tvoje potovanje. Sporoči nam svoje preference glede lokacije, proračuna in ostale želje, mi ti bomo ponudili ustrezne možnosti namestitve.

Naša politika plačila zahteva 100 % plačilo rezervacije pred odhodom. To pomeni, da bo potrebno vnaprej plačati celoten znesek rezervacije, preden se odpraviš na potovanje. Na ta način zagotavljamo, da so aranžmaji popolnoma urejeni in pripravljeni že pred odhodom, kar ti omogoča brezskrbno potovanje. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije o plačilu, prosimo, ne oklevaj in nas kontaktiraj.

Imaš dodatna vprašanja?
Pokliči nas
Imaš dodatna vprašanja?
Pokliči nas

Pridruži se naši skupnosti in razišči svet

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat tedensko.

Prijava na e-novice
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na