Strategija in vizija podjetja

Nomago je TOP2

Zavezani smo k zagotavljanju visokega standarda storitev, kar nas postavlja v ospredje storitev prevoznega sektorja. Z več kot 1200 predanimi zaposlenimi in mrežo več kot 500 partnerjev po svetu smo sinonim za zanesljivo, kakovostno in trajnostno popotniško storitev - tisto vsakodnevno, hitro in neopazno, kot tudi tisto v neznano in vznemirljivo.


Trajnost

Naše ključne vrednote so vključene v vse pore našega delovanja. Prisegamo na trajnostno delovanje tako na področjih mobilnosti kot tudi poslovanja, saj imajo dolgoročni cilji in partnerstva v vsakem trenutku prednost pred kratkoročnimi koristmi.

Odgovornost

Zavedamo se odgovornosti do zaposlenih in potnikov z zagotavljanjem varnosti, stabilnosti, zanesljivosti ter učinkovitosti na vseh področjih poslovanja.

Povezanost

Zagotavljamo povezanost  z odgovorno in transparentno komunikacijo ter razumevanjem naše raznolikosti. Ekipno delo, zaupanje in spoštovanje so na prvem mestu. To dokazujejo aktivnosti na področju družbene odgovornosti, upravljanja s kadri in podpore strankam.

Predanost

Ogromen poudarek namenimo predanosti celotne družbe, ki nam omogoči, da s skupnimi močmi, inovativnostjo in kreativnostjo uresničimo še tako ambiciozne načrte. Uspeh posameznika je pri nas uspeh vseh.

Prisotni smo na treh trgih

Povezanost je pomemben člen našega delovanja, zato svoje aktivnosti in storitve širimo tudi na sosednje države. Smo pomemben ponudnik prevoznih storitev na Hrvaškem in v Italiji, kar omogoča odlične prevozne povezave teh držav s Slovenijo.Nomagova vizija prihodnosti

Kot strokovnjaki na področju potovanj se zavezujemo k širitvi mreže javnega prevoza in popotovanj na globalni ravni. Nadaljevati želimo z vlaganjem v razvoj novih konceptov mobilnosti in še večji družbeni odgovornosti na vseh področjih. Želimo si ohraniti in dosegati nove trajnostne standarde in kakovostne storitve za naše potnike.
Nomago v številkah

Več kot 1200 zaposlenih

Z več kot 1200 predanimi zaposlenimi smo sinonim za zanesljivo, kakovostno in trajnostno podjetje.

Nomago v številkah

Več kot 2 milijona zadovoljnih potnikov letno

Doživite zanesljivost in udobje z našimi prevozi, ki so pritegnili več kot 2 milijona zadovoljnih potnikov letno. Ponosni smo na svojo odlično storitev, ki nas postavlja v vrh ponudnikov prevoza.

Nomago v številkah

Več kot 500.000 prodanih letalskih kart

V zadnjih letih delovanja je Nomago Travel zrasel v eno izmed vodilnih agencij na področju prodaje letalskih kart, potovanj, poslovnih potovanj in prenočišč.

Nomago v številkah

Več kot 28.000 uporabnikov sistema Nomago Bikes

V Slovenijo smo pripeljali mednarodni sistem izposoje električnih koles Nomago Bikes. Zdaj naše sisteme za izposojo koles uporablja nekaj več kot 28.000 uporabnikov.

Delujemo z mislijo na soustvarjanje boljše prihodnosti. 

Novi koncepti mobilnosti

V Slovenijo smo pripeljali sistem javne izposoje električnih koles, poleg tega pa spodbujamo večjo souporabo vozil (car sharing). Redno vpeljujemo pametne ekološke prevoze in nove oblike mobilnosti.

Podpiramo javni prevoz

Naša iniciativa 50:1 predpostavlja, da en poln avtobus s ceste umakne 50 avtomobilov. Z varnim, kakovostnim in časovno ustreznim izvajanjem linijskih prevozov ter hitrimi linijami med večjimi mesti prispevamo k promociji povečane uporabe javnega potniškega prometa.

Zelena shema turizma

Vključujemo se v iniciative, ki spodbujajo inovativno podnebno nevtralno krožno gospodarstvo in zelene tehnologije. Aktivno sodelujemo z občinami, šolami in nevladnimi orgaanizacijami.

Upravljanje trajnostnega razvoja

Redno izvajamo usposabljanja na temo varovanja okolja, o tem ozaveščamo potnike in zaposlene, prispevamo k zaposlovanju lokalne delovne sile ter podpiramo skupnosti in dobavitelje v okolici.

Spoznajte nas

Podjetje Nomago je največji slovenski organizator potovanj. Z nami boste doživeli več kot le potovanje - udobje je na prvem mestu, vsak del vaše poti pa bo prijetno doživetje.

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na