Prva izbira trajnostne mobilnosti

Spodbujajte zdravje zaposlenih, kolesarite na delo, oglašujte pametno

Vstopite v svet trajnostne mobilnosti z našimi električnimi kolesi, ki niso le prevozno sredstvo, temveč so tudi način za premagovanje parkirne problematike ter mobilnost, ki znižuje emisije na poti na v pisarno. Ponujamo izjemno priložnost za podjetja, ki želijo narediti korak na poti k boljšemu jutri, na podlagi konkretnih podatkov in metrike. Odkrijte, kako sodelovanje z nami ne le podpira trajnostno mobilnost, ampak vas tudi vpelje v inovativen pristop k oglaševanju, obenem pa spodbuja zdravje vaših zaposlenih.

PARTNERbike

Zagotovite si postajo e-koles na svoji lokaciji. S tem povečate dostopnost svojih lokacij in frekvenco obiska, električna kolesa pa uporabite kot unikatno in mobilno oglasno površino in povečate prepoznavnost svoje blagovne znamke.

ADbike

Odločite se za edinstveno vrsto oglaševanja - vaša blagovna znamka na električnih kolesih bo predstavljala unikatno in mobilno oglasno površino!

BUSINESSbike

Omogočite sebi in svojim zaposlenim edinstveno in učinkovito potovanje na in iz službe - kupite ali sofinancirajte letno naročnino za sistem električnih koles Nomago Bikes.

Celosten pristop Nomago Bikes

Nomago Bikes je največji sistem izposoje električnih koles v Sloveniji. Prisotni smo v 17 občinah, kar znatno prispeva k učinkovitosti sodelovanja z nami. Za visoko kakovost storitve poskrbimo z nenehnim investiranjem v opremo, 24/7 podporo, učinkovito asistenco in zanesljivo ekipo za vzdrževanje.

Ena registracija za 20 držav

Storitev izposoje električnih koles Nomago Bikes je nastala pod okriljem storitve nextbike podjetja TIER. Ena registracija v sistem Nomago Bikes vam omogoča dostop do kar 300 lokacij znotraj 28 evropskih držav.

Največji sistem električnih koles v Sloveniji

Nomago Bikes je največji sistem izposoje električnih koles v Sloveniji. Prisotni smo v 17 občinah, kar znatno prispeva k učinkovitosti sodelovanja z nami.

Promocija trajnostnega načina prevoza

Povprečno trajanje najema je 23 minut, povprečna razdalja je 2,8 km.

Unikatna oglasna površina med vožnjo

Kar 60% naših uporabnikov opazi naše kolo na mestnih ulicah. Naša kolesa predstavljajo unikaten in zanimiv način oglaševanja vaše blagovne znamke.

Več kot 5000 uporabnikov uporablja aplikacijo Nomago Bikes

Naj vašo blagovno znamko povezujejo s tistim, kar zares šteje. Več kot 5000 uporabnikov uporablja aplikacijo Nomago Bikes.

Okolju in zdravju prijazna mobilnost

Zmanjšanje emisij Co2

Uporaba električnih koles predstavlja okolju prijazen način mestne mobilnosti. Ne glede na to, ali gre za obiske poslovalnic, poslovne sestanke, promocijo zdravja zaposlenih ali pa skok na službeno kosilo - z Nomago Bikes boste aktivno prispevali k zmanjševanju ogljičnega odtisa ter zmanjšanju gneče na cestah. Zamenjajte avto za Nomago Bikes

Doseganje trajnostne strategije

Pridobite konkretne podatke in metrike o trajnostnem ravnanju vaših zaposlenih in strank. Mesečna in letna poročila uporabe sistema Nomago Bikes, za katera poskrbimo mi, enostavno vključite v ESG spremljanje in poročanje na podlagi Evropskih standardov poročanja o trajnosti.

Nomago Bikes poskrbi za vse

Spoznamo se na vse ključne koncepte trajnostnega poslovanja. Če se odločite za poslovanje z nami, z veseljem poskrbimo za celovito storitev mobilnost vaših zaposlenih in strank, brez vaše potrebe po investicijah v opremo, skrbi ter stroškov vzdrževanja.

PARTNERBike: Dostopni, trajnostni in prepoznavni

Pri Zavarovalnici Triglav so prepoznali potencial programa PartnerBike in trajnostne mobilnosti. Postavitev postaje z električnimi kolesi na njihovi lokaciji je pripomogla k lažji dostopnosti in hkrati poudarila njihovo blagovno znamko. Z označevanjem postaje in koles s svojo podobo so ustvarili vabljivo okolje, ki privablja stranke in hkrati spodbuja trajnostni način prevoza.  

ADBike: Inovativno in učinkovito orodje za ozaveščanje

ADBike ni le mobilna oglasna površina, za podjetje Heineken predstavlja sredstvo za pozitivne spremembe ter inovativno in učinkovito orodje za ozaveščanje. S svojim inovativnim oglaševanjem so aktivno širili sporočilo odgovornega pitja, sledili trajnostni viziji podjetja in postali aktivni sooblikovalci boljšega jutri.

BusinessBike: trajnosten in zdrav način prevoza

BTC City so s postavitvijo postaj na svoji lokaciji omogočili svojim strankam in zaposlenim trajnostni način prevoza med različnimi poslovalnicami in lokacijami. Z enostavnim dostopom do električnih koles so spodbudili trajnostno mobilnost, ustvarili bolj povezano izkušnjo za stranke ter hkrati poskrbeli za zdravje in dobro počutje svojih zaposlenih.  

Te zanima več?

Prijavi se na e-novice Nomago Bikes. Obveščali te bomo o pomembnih informacijah in aktualnih ponudbah.

Prijava na e-novice
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na