Električna kolesa

Z električnim kolesom po Ljubljani

Odkrij vse čarobne kotičke Ljubljane z električnimi kolesi Nomago Bikes. Preprosta in enostavna rezervacija električnih koles, s katerimi lahko brezskrbno potuješ po prestolnici. Pridruži se urbanim pustolovcem z uporabo Nomago Bikes!

Z aplikacijo Nomago upravljaj vse na enem mestu!

Z uporabo aplikacije Nomago Bikes lahko preprosto upravljaš z vstopnimi in izstopnimi postajami in razpoložljivimi kolesi. Uporaba aplikacije in registracija v aplikacijo je brezplačna.

Z aplikacijo Nomago upravljaj vse na enem mestu!

Z uporabo aplikacije Nomago Bikes lahko preprosto upravljaš z vstopnimi in izstopnimi postajami in razpoložljivimi kolesi. Uporaba aplikacije in registracija v aplikacijo je brezplačna.

Enostavna registracija
Najem in uporaba kolesa
Vračilo kolesa
 1. Naloži mobilno aplikacijo glede na mobilni telefon, ki ga imaš. Na voljo je aplikacija v Google Play in App Store. Registriraj se v aplikacijo. Vnesi svoje ime, priimek, e-mail naslov in telefonsko številko.
 2. Za aktivacijo računa moraš vnesti veljavno plačilno sredstvo - kreditno ali debetno kartico ali PayPal račun. Ob registraciji bo obračunan znesek 5 €, ki bo takoj dodan na uporabniški račun, porabiš pa ga lahko kadarkoli. Znesku ne poteče veljavnost. 
 3. Izberi račun po svoji meri. Izbiraš lahko med računom brez naročnine ali računom z naročnino. 
 4. Plačilo naročnine opraviš v aplikaciji v meniju pod Denarnica/Kupite naročnino.
 5. Imaš težave? Poglej si video ali nas pokliči.
 1. V aplikaciji izberi možnost “Najemi kolo” in skeniraj QR kodo, ki je na kolesu. Obstaja tudi možnost, da ročno vneseš številko kolesa. 
 2. Aplikacija sproži odklenitev kolesa, ki je na voljo za uporabo in vse je pripravljeno za na pot!
 3. Če želiš, lahko kolo tudi predhodno rezerviraš. V aplikaciji izberi želeno postajo in klikni na ikono "Rezervirajte". Rezervacija velja 10 minut.
 4. V primeru, da potrebuješ krajši počitek ali imaš opravek, lahko kolo začasno parkiraš. Najprej v aplikaciji izberi najeto kolo, pritisni gumb Začasno parkiraj kolo, nato pa zakleni ključavnico pod sedežem kolesa. Minute najema v tem primeru tečejo.
 1. Kolo moraš vedno vrniti na uradno postajo Nomago Bikes Ljubljana.
 2. Za uspešno izveden zaključek izposoje kolo vstavi v priklopno mesto.
 3. Zakleni ključavnico pod sedežem in počakaj na zvočni signal.
 4. So vsa stojala zasedena? Nič hudega. V primeru, da na postaji ni prostega stojala, kolo parkiraj med dve parkirani kolesi in ročno zakleni ključavnico. Uspešen zaključek najema potrdi zvočni signal z dvema piskoma. 

Izbiraj med 34 postajami v Ljubljani!

Ali veš, kakšne edinstvene kraje skriva mesto Ljubljana? Naša električna kolesa z dometom do 80 km ti bodo omogočila, da odkriješ vse najlepše destinacije v mestu Ljubljana - na trajnostni in učinkovit način! Udobna električna kolesa visoke zmogljivosti in nosilnosti te bodo brezskrbno pripeljala na cilj.

Želene postaje ni na zemljevidu?

S klikom na posamezno lokacijo, lahko preveriš razpoložljivost koles.

Center za uporabnike

Preveri vse pomembne povezave za uporabnike, kot so ceniki najemov, splošni pogoji in navodila za uporabo. Če imaš kakršnokoli vprašanje, nas kontaktiraj. Z veseljem pomagamo!

Ponujamo ti različne vrste naročnin: dnevno, 3-dnevno, tedensko, mesečno in letno uporabo, hkrati pa tudi posebne ugodnosti za študente in dijake. Izberi tisto, ki najbolje ustreza tvojim potrebam.

Splošni pogoji določajo pravila in pogoje uporabe naših storitev. Preden nadaljuješ, te vabimo, da si jih prebereš za boljše razumevanje pravic in odgovornosti. 

Preden se podaš na električno kolo in začneš uživati v vožnji, si preberi navodila za uporabo, da si zagotoviš optimalno izkušnjo.

Mladoletnim uporabnikom nad 14. letom starosti je dovoljeno odpreti uporabniški račun s pisnim dovoljenjem starša ali zakonitega zastopnika na podlagi izpolnjenega obrazca.

 Starši ali mladoletni uporabniki lahko vložijo prijavo za registracijo skupaj s priloženim obrazcem osebno na prodajnem mestu ali preko elektronske pošte.

Imaš dodatna vprašanja?
Obišči naš info center
Imaš dodatna vprašanja?
Obišči naš info center

Aktualne novice

Preveri aktualne novice na področju izposoje mestnih koles Nomago Bikes v Ljubljani.

Promocijska koda za 5 EUR
Med partnerji pozdravljamo podjetje Heineken
Nova postaja v prestolnici
Že 30. Nomago Bikes postaja v Ljubljani!

Te zanima več?

Prijavi se na e-novice Nomago Bikes. Obveščali te bomo o pomembnih informacijah in aktualnih ponudbah.

Prijava na e-novice
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na