Za manjše skupine ali večje udobje vožnje

Kombi prevozi

Organizacijo in skrb za pot prepustite nam. Najemite kombi z voznikom z enostavnim in hitrim rezervacijskim sistemom Nomago Charter!

Pridobite informativno ponudbo ali opravite rezervacijo prevoza. Vnesite svoje želje, izberite vozilo in prejeli boste informativno ponudbo, ki vam bo pomagala načrtovati vaše potovanje.

Na voljo so vam 7/8-sedežna kombi vozila visokega standarda

Za vse manjše skupine, ki potujejo zasebno ali poslovno, so na voljo 7/8-sedežna kombi vozila visokega standarda, ki zagotavljajo prijetno, varno in udobno vožnjo. 

Izbirate lahko med različnimi termini, velikostmi in standardi vozila. Najem kombija je na voljo izključno z voznikom.

Pišite nam za informativno ponudbo!


Storitve, ki jih ponujamo:

  • prevoz do letališč, pristanišč, avtobusnih in železniških postaj;
  • prevoz na sejme in poslovna srečanja;
  • prevoz za manjše zaključene skupine na izlete po Sloveniji in tujini;
  • prevoz manjših skupin otrok na ekskurzije, prireditve, športne in kulturne dogodke;
  • prevoz gledaliških in glasbenih skupin na gostovanja;
  • prevoz na športne prireditve in družabna srečanja.

Zakaj potovati z nami?

Izberite Nomago za najem kombija in doživite brezskrbno izkušnjo, ker mi poskrbimo za vsako podrobnost.

Na voljo vam je 24-urna dežurna služba

V vsakem trenutku smo tu za vas. Naša dežurna služba je na voljo 24 ur na dan, pripravljena na hiter odziv v primeru nujnosti. Vaša varnost je naša prednostna skrb, zato smo le en klic stran, da vam nudimo pomoč in zagotovimo zanesljive storitve kjerkoli in kadarkoli.

Prilagajamo se vašim željam in potrebam

Naše prijazno in strokovno prodajno osebje je tu, da vam zagotovi personalizirano izkušnjo najema prevoza. Ponujamo vam pester nabor dodatnih možnosti, vključno s specialnimi pijačami, prigrizki in možnostjo meet & greet, da vaše potovanje postane še bolj posebno. 

Profesionalni in prijazni vozniki

Naši vozniki so prijazni in profesionalno usposobljeni z dolgoletnimi izkušnjami tako na domačih kot tudi na tujih destinacijah. S profesionalnim pristopom bodo poskrbeli, da bo vaše potovanje ne le varno in zanesljivo, temveč tudi prijetno. 

Kombi vozila visokega standarda

Naša široka ponudba kombijev omogoča izbiro vozila, ki najbolje ustreza vašim potrebam, ne glede na velikost skupine ali vrsto potovanja. Po želji lahko vozilo tudi brandiramo.

Želite informativno ponudbo?

Sodobna rezervacijska platforma Nomago Charter omogoča, da na enostaven način pridobite informativno ponudbo ali opravite rezervacijo prevoza. Vnesite svoje želje, izberite vozilo in prejeli boste informativno ponudbo, ki vam bo v pomoč pri načrtovanju vašega potovanja.

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na