Potovalna zavarovanja

Skleni ugodno turistično zavarovanje

Za brezskrbno potovanje priporočamo, da skleneš turistično zavarovanje. Zavarovanje Coris je odlična izbira za vse vrste potovanj, saj ponuja odlično kritje po ugodnih cenah. CareMed je naše premium zavarovanje, ki nudi neomejena kritja – tudi za ZDA in Kanado. Pri potovanju z družino, je prava izbira družinsko zavarovanje Coris, za vse popotnike, ki potujete večkrat znotraj enega leta, ponujamo multi-trip zavarovanja.

Zavarovanje CORIS

Coris ponuja asistenčno zavarovanje v tujini in zavarovanja, ki so povezana s potovanji.

Zavarovanje CareMed

Za brezskrbno potovanje skleni zavarovanje CareMed, mednarodno popotniško zavarovanje za vse, ki potujejo po svetu. Izberaj med različnimi kritji.

Zavarovanje rizika odpovedi

Zavarovanje rizika odpovedi turističnega potovanja krije stroške odpovedi turističnega potovanja (npr. letalska karta, hotelska nočitev, najem avtomobila) za primere, navedene v zavarovalni polici.

Zakaj skleniti potovalno zavarovanje?

Kadar se odpravljamo potovanje, se vsi sprašujemo, ali je sklepanje potovalnega zavarovanja res potrebno. Ampak, verjemi, to ni le še ena nadležna stvar na seznamu opravil pred odhodom! Poglejmo, zakaj je smiselno skleniti zavarovanje.

1. Odpoved potovanja
Nepričakovani dogodki, kot so bolezen, nesreča ali druge nepredvidene okoliščine lahko preprečijo odhod in brez zavarovanja lahko izgubiš znesek, ki si ga vplačal ob rezervaciji.

2. Izguba ali kraja prtljage
Če se med potovanjem zgodi, da izgubiš ali ti ukradejo prtljago, lahko zavarovanje krije stroške nadomestila za izgubljene predmete.

3. Nujni medicinski stroški
Nepredvideni zdravstveni stroški med potovanjem, vključno z zdravniškimi pregledi, zdravljenjem v bolnišnici in zdravili.  

4. Izredni dogodki
Nepričakovani dogodki, kot so naravne nesreče, teroristični napadi ali politični nemiri, lahko privedejo do odpovedi ali prekinitve potovanja.


Pridruži se naši skupnosti in razišči svet

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat tedensko.

Prijava na e-novice
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na