Profesionalni voznik
Nomago Shuttle na letališču Brnik
Prevoz strank na letališče

Nomago partnerski program

Povečajte prodajo z vključitvijo v naš sistem

Ste podjetje, ki ponuja redne in občasne prevoze do letališč? Partnersko sodelovanje z Nomago vam omogoča prodajo svojih storitev preko naše spletne platforme Nomago Shuttle. Nudimo integracijo v našo sodobno platformo, lahko pa vam pomagamo tudi pri vključevanju v platforme globalnih ponudnikov.

Odkrijte nov učinkovit prodajni kanal - pod vašimi pogoji! 

Partnersko sodelovanje z Nomago vam omogoča širitev prodaje vaših prevoznih storitev preko naših kanalov. Na pomoč vam priskočimo z vso tehnologijo, kot jo imamo sami. Na voljo vam je spletna platforma in celotna tehnologija za prodajo vozovnic direktno pri vozniku. Naša prednost je enostavno dodajanje linij v naš sistem in hitra vzpostavitev prodaje na spletni strani. Na voljo je več načinov integracij, za to pa poskrbi naša ekipa. Odločite se lahko za prodajo določenega števila sedežev (alotmajska ponudba) ali pa cele linije, ne glede na termin ali lokacijo izvedbe. Odločitev je vaša!

Če vas zanima izvajanje prevoznih storitev tudi izven blagovne znamke Nomago, vam lahko vzpostavimo enotno integracijo z več mednarodnimi marketplace platformami, s katerimi partnersko sodelujemo. Izbirate lahko med platformami, kot so Omio, GetByBus, Infobus ali Distribusion, integracijo pa uredimo mi! Ta način izvedbe za vas ni le stroškovno učinkovit zaradi enotne integracije, pač pa je tudi odlična priložnost za nov prodajni kanal tudi na mednarodni ravni.

Dostop do platforme in naše tehnologije

Uredimo vam dostop do platforme, kjer imate popolni nadzor nad vašimi linijami, cenami, pogoji in opravljenimi nakupi. Na voljo vam je tudi celotna tehnologija omogočanja prevoznih storitev, kot jo imamo sami. Za vnos informacij in linij v platformo poskrbi naša utečena ekipa.

Širitev prodajne mreže na mednarodne platforme

Nudimo vam vzpostavitev prodajne mreže tudi na globalni ravni. Vključimo vas lahko v mednarodne platforme, kot so Omio, GetByBus, Infobus in Distribusion brez dodatnih stroškov, ki so povezani z integracijo.

Prodaja storitev prevoza na letališče

Stranke opravijo rezervacijo vaših storitev prek spletne strani Nomago Shuttle ali mednarodnih platform. Vsi nakupi se beležijo na vašem računu, na ta način imate popoln nadzor nad številom rezerviranih sedežev in prihodki.

Prejmite plačilo

Naša ekipa pripravi poročilo, ki je osnova za izplačilo, vključno s provizijo, ki jo zaračunamo za prodane storitve.

Kakšne so prednosti sodelovanja z nami?

Smo št. 1 ponudnik prevoznih storitev v Sloveniji in podjetje z utečeno ekipo in delovanjem. Pri nas so kakovost, zanesljivost, prilagodljivost in strokovnost na prvem mestu. Sodelovanje z nami se lahko obrestuje, saj povezujemo veliko mrežo uporabnikov z našimi storitvami. Z veseljem se povezujemo z zunanjimi partnerji, saj lahko na ta način zagotovimo kar najboljšo uporabniško izkušnjo našim potnikom.

Naši partnerji

Naši izkušeni in zanesljivi partnerji so ključni del našega omrežja za izvajanje prevozov do letališča.

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na