Nomago Shuttle na letališču brnik
Stranke v hotelu
Poslovni partnerji na letališčue

Za podjetja in ponudnike nastanitev

Omogočite strankam in poslovnim partnerjem udobje in brezskrbnost

Strankam, poslovnim partnerjem ali gostom ponudite prevoz na letališče - brez dolgotrajnega časovnega usklajevanja in načrtovanja poti! Postanite naš poslovni partner in uporabljajte storitve Nomago Shuttle.

Ponujamo sodelovanje z odprtim poslovnim računom, ali pa sodelovanje v partnerskem (affiliate) programu.

Sodelovanje s poslovnim računom

S to možnostjo sodelovanja ste vključeni v Nomago Shuttle platformo, kjer imate popoln nadzor nad rezervacijami za poslovne stranke ali goste. Sodelovanje omogoča odloženo možnost plačila enkrat mesečno in ugodnejšo rezervacijo! 

Naše storitve so namenjene predvsem ponudnikom nastanitev za njihove goste, ponudnikom turističnih aranžmajev za njihove stranke, organizatorjem dogodkov za njihove udeležence ali podjetjem, ki v večjem obsegu potrebujejo storitve prevoza na in z letališča za zaposlene ali poslovne partnerje.

Dostop do platforme

Odprli vam bomo poslovni račun, kjer boste s svojim uporabniškim računom dostopali do našega sistema za rezervacijo prevozov.

Možnost rezervacije 24/7

Ves čas boste imeli nadzor nad opravljenimi in odpovedanimi rezervacijami. Rezervacijo lahko uredite kadarkoli in kjerkoli.

Vstop strank na želenem naslovu

Partnerjem Nomago Shuttle omogočimo, da njihove stranke vstopijo na želenem naslovu, če se lokacija nahaja znotraj ljubljanske obvoznice.

Odlog plačila

Ponujamo vam možnost izdaje računa enkrat mesečno z odloženim plačilom.

Kakšne so prednosti sodelovanja z nami?

Z našo storitvijo prevoza na letališče lahko svojim gostom, zaposlenim in poslovnim partnerjem omogočite še boljšo izkušnjo potovanja! Naše storitve so visoko profesionalne, Nomago Shuttle prevoz do letališča pa je vseskozi udoben in zanesljiv. Potniki lahko znotraj ljubljanske obvoznice vstopajo/izstopajo na želenem naslovu.

Sodelovanje v partnerskem (affiliate) programu


Partnerski program Nomago Shuttle vam omogoča, da za priporočilo naših storitev prejmete plačilo. Vsako zaključeno rezervacijo, opravljeno prek partnerske povezave, namreč nagradimo.

Umestitev partnerske povezave 

Umestite unikatno partnersko povezavo na vašo spletno stran, blog ali družbena omrežja in preusmerite obiskovalce na spletno stran Nomago Shuttle.

Predstavitev partnerja na spletni strani 

Partnerjem omogočamo krajšo predstavitev na spletni strani Nomago Shuttle, kjer stranke opravijo rezervacijo prevoza na letališče.

Beleženje nakupov

Vsak nakup, opravljen preko partnerske povezave, se zabeleži.

Plačilo provizije

Za vsako uspešno rezervacijo, opravljeno prek partnerske povezave, izplačamo dogovorjeno provizijo.

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na