Pogled na postajo Go2Go v Gorici
Kolesarji s kolesom G2Go
Izposoja koles na postajo Go2Go

Izposoja koles GO2GO

Razišči Goriško regijo s kolesi

Preveri, kaj ponuja Goriška regija s sistemom najema koles - enostavna registracija in uporaba! Sistem GO2GO omogoča čezmejni prevoz, kjer lahko brezskrbno raziskujete Novo Gorico in Gorico.

Kako deluje?

Izberi želeno vrsto registracije in se pridruži več kot 28.000 uporabnikom sistema izposoje električnih koles Nomago Bikes. Mestna mobilnost na zdrav, hiter in trajnosten način!

Kako deluje?

Izberi želeno vrsto registracije in se pridruži več kot 28.000 uporabnikom sistema izposoje električnih koles Nomago Bikes. Mestna mobilnost na zdrav, hiter in trajnosten način!

Enostavna registracija
Najem in uporaba kolesa
Vračilo kolesa

Registriraš se lahko na več načinov, odvisno od sistema, ki ga uporabljaš. 

 • Mobilna aplikacija
  Naloži mobilno aplikacijo na App Store ali Google Play in opravi registracijo. Vnesi svoje ime, priimek, e-mail naslov in telefonsko številko. Aplikacija služi kot sredstvo za najem e-koles, nudi pa tudi informacije, kot so stanje napolnjenosti in razpoložljivost koles.
 • Klicni center Nomago
  Registracijo lahko opraviš tudi preko telefona. Pokliči nas na 080 15 05 in uredili bomo vse potrebno.
 • Terminal
  Registracijo lahko opraviš na terminalu. Terminal je registracijska točka, ki je nameščena poleg parkirnih mest Nomago Bikes.
 • Izposoja kolesa prek terminala ali aplikacije
  Najem kolesa lahko opraviš prek terminala, z brezstično uporabniško kartico ali aplikacijo. Za najem prek terminala, sledi navodilom na terminalu.
 • Najem in rezervacija kolesa
  V aplikaciji izberi možnost “Najemi kolo” in skeniraj QR kodo, ki je na kolesu. Obstaja tudi možnost, da ročno vneseš številko kolesa. Aplikacija sproži odklenitev kolesa, ki je na voljo za uporabo in vse je pripravljeno za na pot! Če želiš, lahko kolo tudi predhodno rezerviraš. V aplikaciji izberi želeno postajo in klikni na ikono "Rezervirajte". Rezervacija velja 10 minut.
 • Parkiranje kolesa
 • V primeru, da potrebuješ krajši počitek ali imaš opravek, lahko kolo začasno parkiraš. Najprej v aplikaciji izberi najeto kolo, pritisni gumb Začasno parkiraj kolo, nato pa zakleni ključavnico pod sedežem kolesa. Minute najema v tem primeru tečejo.
 1. Kolo moraš vedno vrniti na uradno postajo Go2Go.
 2. Za uspešno izveden zaključek izposoje kolo vstavi v priklopno mesto. Navadno kolo potisni v priklopno mesto za navadna kolesa, električno kolo v priklopno mesto za električna kolesa.
 3. Zakleni ključavnico pod sedežem in počakaj na zvočni signal.
 4. V primeru, da na postaji ni prostega stojala, kolo parkiraj med dve parkirani kolesi in ročno zakleni ključavnico. Uspešen zaključek najema potrdi zvočni signal z dvema piskoma.  

Dve državi z enim najemom!

Posebnost sistema GO2GO je, da omogoča prehod med državnima mejama. Na tak način lahko z eno rezervacijo e-koles raziščeš Novo Gorico v Sloveniji in Gorico v Italiji! Zmogljiva e-kolesa z dometom do 80km bodo olajšala pot in popestrila izlet v Goriško regijo.

Želene postaje ni na zemljevidu?

S klikom na posamezno lokacijo, lahko preveriš razpoložljivost koles.

Center za uporabnike

Preveri vse pomembne povezave za uporabnike, kot so ceniki najemov, splošni pogoji in navodila za uporabo. Če imaš kakršnokoli vprašanje, nas kontaktiraj. Z veseljem pomagamo!

Naš sistem ti omogoča izposojo klasičnih ali električnih koles. Uporabljaš lahko po sistemu Pay-as-you-go torej brez naročnine, ali pa izbereš eno od naročnin, ki so ti na voljo: standardna ali premium.  

Preden se podaš na električno kolo in začneš uživati v vožnji, si preberi navodila za uporabo, da si zagotoviš optimalno izkušnjo.

Preden se podaš na električno kolo in začneš uživati v vožnji, si preberi navodila za uporabo, da si zagotoviš optimalno izkušnjo.

Mladoletnim uporabnikom nad 14. letom starosti je dovoljeno odpreti uporabniški račun s pisnim dovoljenjem starša ali zakonitega zastopnika na podlagi izpolnjenega obrazca.

 Starši ali mladoletni uporabniki lahko vložijo prijavo za registracijo skupaj s priloženim obrazcem osebno na prodajnem mestu ali preko elektronske pošte.

Imaš dodatna vprašanja?
Obišči naš info center
Imaš dodatna vprašanja?
Obišči naš info center

Te zanima več?

Prijavi se na e-novice Nomago Bikes. Obveščali te bomo o pomembnih informacijah in aktualnih ponudbah.

Prijava na e-novice
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na