Letalske karte

Iščeš letalsko karto za načrtovanje naslednjega potovanja? Potem si na pravem mestu!

Mi smo Nomago Travel - tvoja go-to ekipa za najboljše potovanje! Ne gre samo za letalske karte, gre za celotno izkušnjo. Smo strastni popotniki in ti lahko ponudimo nasvete iz prve roke. Naša podpora 24/7 pa poskrbi, da se lahko prepustiš potovanju, saj smo mi tu, da poskrbimo zate.

Smo strokovnjaki za letalske karte

Smo strokovnjaki na področju letalskih kart z dolgoletnimi izkušnjami in obsežnim znanjem, zato ti lahko vedno ponudimo najboljše možnosti za tvoje potovanje.

Ponujamo ugodne cene letalskih kart

Ponujamo ugodne cene letalskih kart za vse letalske prevoznike od nacionalnih do nizkocenovnih prevoznikov. V ponudbi imamo letalske karte vseh letalskih prevoznikov za vse destinacije sveta. Imamo dostop tudi do posebnih cen in ponudb, ki jih na internetu NI moč dobiti.

Nudimo 24/7 podporo našim strankam

Ne glede na čas ali kraj, smo tu zate. Naša ekipa potovalnih agentov je vedno na voljo, da ti pomaga pri vprašanjih ali težavah.

Zakaj izbrati Nomago Travel?


Prihranimo ti čas 
Namesto dolgih ur brskanja po spletu in primerjanja različnih možnosti, ti Nomago travel omogoča, da se osredotočiš na uživanje v potovanju, medtem ko mi poskrbimo za vse podrobnosti.

Rešujemo težave na poti 
Na tvoji strani smo tudi v primeru težav na poti, kot so odpoved leta s strani letalske družbe, zamude, izguba prtljage ipd. Tudi če pride pred odhodom do kakšnih sprememb urnika, te o tem pravočasno obvestimo ter potrdimo tvoje lete pri letalski družbi.

Osebne izkušnje iz prve roke
Naši agenti so strastni popotniki, ki so obiskali številne destinacije in so prava zakladnica informacij. Njihove izkušnje ti omogočajo dragocene vpoglede in nasvete na podlagi osebnih doživetij.

Pomagamo pri izzivih
Ne glede na izzive, ki se pojavijo med načrtovanjem ali samim potovanjem, smo tu, da ti pomagamo. Skupaj rešujemo težave, omejitve potovanj, nepričakovane dogodke in druge izzive, ki se lahko pojavijo.

Info center

Tu smo, da ti odgovorimo na najbolj pogosta vprašanja, ki jih imajo stranke pri rezervaciji letalskih kart. Če se ti pojavi kakšno drugo vprašanje, smo le en klic stran.

Ponujamo ugodne cene letalskih kart za vse letalske prevoznike od nacionalnih do nizkocenovnih prevoznikov, kot so Ryanair, Easy Jet, Wizzair, Air Asia in drugi. V ponudbi imamo letalske karte vseh letalskih prevoznikov za vse destinacije sveta.

Za rezervacijo letalskih kart nudimo različne plačilne možnosti, vključno z uporabo kreditnih kartic, bančnim nakazilom ali plačilom v gotovini, če rezervacijo opravite v poslovalnici Nomago Travel.

Če si karto rezerviral/-a pri nas in želiš odpovedati rezervacijo, nas čimprej kontaktiraj. Naša ekipa ti bo pomagala preveriti pogoje odpovedi rezervacije, vključno s stroški odpovedi in morebitnimi vračili. Pomembno je, da slediš navodilom letalske družbe in upoštevaš njihove politike glede odpovedi.

Pred rezervacijo ti priporočamo, da razmisliš o nakupu rizika odpovedi. Pri nas lahko dobiš informacije o različnih možnostih potovalnega zavarovanja in svetovali  ti bomo katero bi bilo najbolj primerno glede na tvoje potrebe.

Imaš dodatno vprašanje?
Pokliči nas
Imaš dodatno vprašanje?
Pokliči nas

Pridruži se naši skupnosti in razišči svet

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat tedensko.

Prijava na e-novice
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na