Medkrajevni avtobusni prevozi

Povezujemo kraje in ustvarjamo povezave med ljudmi

Samo v zadnjem letu je z javnim potniškim prometom v službo, šolo in po drugih opravkih potovalo več kot 26 milijonov potnikov, skupno pa je bilo po slovenskih cestah v tem času opravljenih kar 491 milijonov potniških kilometrov.

V Nomago se trudimo, da je javni potniški promet dostopen vsem. To dosegamo s stalnim izboljševanjem storitev in širjenjem mreže rednih linij ter dodajanjem novih oblik povezav med kraji, na primer hitrih linij.

 Veseli bomo, da se nam pridružite na poti!

 

Podpiramo javni prevoz potnikov. Spodbujamo vas, da ga uporabljate tudi vi!


Naša misija je, da družbo vztrajno spodbujamo k uporabi alternativnih oblik prevoza in znižamo izpuste ogljikovega dioksida. S tem namenom smo vzpostavili tudi iniciativo 50:1, kjer en poln avtobus s ceste umakne do 50 vozil.

Verjamemo, da je treba razvijati javni potniški promet, zelene oblike prevozov dnevnih migrantov in inteligentni transportni sistem. Učinkovit javni prevoz spodbujamo tudi s hitrimi linijami med večjimi mesti. Ponujamo direktne hitre povezave osmih slovenskih mest z Ljubljano, med njimi tudi Nove Gorice, Kopra, Postojne in Idrije.  

Enostaven nakup vozovnic za vse vrste prometa po celi Sloveniji

Na spletnem iskalniku vozovnic Nomago so na voljo vozni redi in cenik vozovnic vseh avtobusnih linij v Sloveniji. Nakup lahko opravite enostavno in v nekaj korakih, ne glede na vrsto avtobusne vozovnice!

Enkratne Nomago vozovnice

Avtobusne vozovnice, ki veljajo za točno določen termin in izbrano relacijo. Hiter in enostaven spletni nakup.

*Prevoze izvaja Nomago.
**Za nakup ne potrebujete IJPP kartice.

Subvencionirana IJPP vozovnica za dijake in študente

Od doma do kraja izobraževanja lahko potujete ugodneje. Pri Nomago vam omogočamo nakup subvencionirane vozovnice za vse vrste javnega prometa po celi Sloveniji! Ugodnost velja za dijake, študente in udeležence izobraževanja odraslih.

Splošne enotne vozovnice IJPP

notna vozovnica IJPP uporabnikom javnega potniškega prometa omogoča povezano uporabo javnih prevoznih sredstev (medkrajevni avtobus, mestni avtobus in vlak), ne glede na prevoznika.


Pridružite se nam na poti do bolj povezane in trajnostne prihodnosti. Hvala, ker potujete z nami!

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na