Pridi z nami po svojem mestu

Manj prometa. Lepša prihodnost.

Povezane storitve mestne mobilnosti

Kot vodilni ponudnik trajnostnih prevoznih rešitev vseh oblik se povezujemo tudi z občinami in mestnimi središči. V več slovenskih mestih nudimo več mobilnostnih storitev hkrati. Izvajamo storitve mestnega potniškega prometa, nudimo sistem za izposojo koles Nomago Bikes, izvajamo pa tudi šolo vožnje za bodoče voznike. Mesto na tak način bogati možnosti mestne mobilnosti za svoje prebivalce, kar prispeva k njegovi razvitosti.

Mestni potniški promet

Dobro organiziran in redni mestni promet je temelj vsakega mesta, ki skrbi za dobrobit prebivalcev in okolja. Do vsakodnevnih obveznosti ali ob obisku mestnega središča se lahko zapelješ z Nomagovimi mestnimi avtobusi.

Sistem za izposojo koles Nomago Bikes

V nekatera mesta smo že pripeljali sistem za izposojo mestnih (e)koles Nomago Bikes, kar bistveno prispeva k trajnostni mobilnosti. Mestna vožnja z Nomago Bikes je odlična rešitev za vse, ki potrebujejo popolno časovno prilagodljivost. Registracija, upravljanje z najemom in kolesarjenje z Nomago Bikes je povsem enostavno.

Šola vožnje v Celju

Nomago že vrsto let nudi zanesljive in varne prevozne storitve najrazličnejših oblik. Svoje izkušnje z veseljem prenašamo tudi na bodoče udeležence v cestnem prometu. Pri nas lahko opravljaš vozniški izpit vseh kategorij, tečaje CPP ali temeljno kvalifikacijo.

Pridi z nami po svojem mestu

Verjamemo v povezovanje in trajnostne rešitve v lokalnem okolju. Nekatera mesta nam že zaupajo izvajanje različnih prevoznih storitev za občane. Preveri, katera mesta nudijo povezane prevozne storitve pod Nomagovim okriljem.

Skupaj ustvarjamo trajnostna mesta za boljši jutri

Smo zanesljiv partner slovenskih mest pri oblikovanju trajnostne prihodnosti. Z izvajanjem storitev mestnega potniškega prometa in možnostmi ugodnega najema koles Nomago Bikes povečujemo število potnikov, ki se odločijo za prevoz z Nomagom.

Z nami odkrij vse kotičke mesta

Dobro razvit javni potniški promet prinaša udobje in dostopnost za vse prebivalce. Integracija in širitev Nomagovih prevoznih storitev prinaša boljšo povezljivost in zanesljivost na vsakodnevnih poteh. V vsakem mestu. 

Naj Nomago Bikes pripeljemo tudi v tvoje mesto?

 Skupaj lahko nadgradimo mestno mobilnost v mestih in uresničimo trajnostno vizijo s sistemom Nomago City.

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na
<