Potuj lokalno

Kupi vozovnico

Izberi relacijo in preprosto opravi nakup enkratne vozovnice IJPP, ki velja za vse vrste prevoza (avtobus, vlak) in vse prevoznike (Nomago, Arriva, Integral, Slovenske železnice …), ki izvajajo prevoze integriranega javnega potniškega prometa (IJPP) na relaciji, ki jo boš izbral.

Nakup dnevne, tedenske, mesečne ali letne vozovnice IJPP pa lahko opraviš tukaj:

Kupi karto

 

Izberi relacijo za tvojo vozovnico
Terminske vozovnice
Opis
Nakup terminske vozovnice
Nakup terminske vozovnice

Prepišite številko kartice iz vaše Nomago kartice.

Na sliki je številka kartice obkrožena z rumeno črto.

Kartico lahko kupite tudi na Nomago prodajnih mestih. Oglejte si seznam poslovalnic.
Povzetek nakupa
Številka vaše kartice
Izbrali ste vozovnico Mesečna vozovnica
Skupaj za plačilo z DDV 15 €

Zaradi morebitnih sprememb voznega reda vas vljudno prosimo, da preverite veljavnost vašega odhoda oziroma voznega reda pred odhodom vašega avtobusa za katerega ste opravili spletni nakup vozovnice. Veljaven vozni red je objavljen na tej povezavi ali pokličite na Nomago kontaktni center na +386 1 431 77 00 oziroma pišite na info@nomago.si.

Vozovnica bo pripravljena na uporabo 2 uri po nakupu. Prodaja vozovnic s popustom je na voljo samo na prodajnih mestih. Vračilo kupnine po nakupu vozovnice (dnevne, tedenske, mesečne, letne) ni možno.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.