Uvrstili smo se med 21 najboljših zaposlovalcev leta 2023

Datum objave: 28.03.2024

Ponosni smo, da smo se uvrstili med finaliste projekta 𝐙𝐥𝐚𝐭𝐚 𝐧𝐢𝐭, ki med tremi tipi podjetij (velika, srednja in majhna podjetja) izbira najboljše zaposlovalce minulega leta. V letošnjem izboru najboljših zaposlovalcev se je naše podjetje uvrstilo med 𝐧𝐚𝐣𝐛𝐨𝐥𝐣š𝐢𝐡 𝟕 𝐩𝐨𝐝𝐣𝐞𝐭𝐢𝐣 𝐯 𝐤𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐣𝐢 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐡 𝐩𝐨𝐝𝐣𝐞𝐭𝐢𝐣. 
 
Zaposleni so odgovarjali na vprašanja o kakovosti odnosov in veseli nas, da naši zaposleni svoje delovno okolje prepoznavajo kot pozitivno. Verjamemo, da je za to pomembna kontinuiteta in kakovost aktivnosti za dobro počutje zaposlenih in tudi opolnomočenje vodstvenih kadrov, da vsak na svoj način skrbi za prijetno dinamiko svoje ekipe.  

Na slavnostni podelitvi priznanj, ki je potekala 28. 3. 2024, v Lutkovnem gledališču v Ljubljani, smo prejeli certifikat »Finalist Zlate niti«, na katerega smo več kot ponosniTekmovanja smo se udeležili prvič in že prvič smo bili uspešni. Zmagali sicer nismo, a že sama uvrstitev med najboljših sedem v kategoriji velikih podjetij v Sloveniji, je odličen uspeh. S to uvrstitvijo smo potrdili dejstvo, da so v Nomagu na prvem mestu zaposleni in dokazali, da smo na pravi poti in da naše delovanje sledi našemu poslanstvu in viziji. 

Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na