Občina Sevnica - pogled na grad
Pogled na Sevnico in reko Savo
Postaja Nomago Bikes z električnimi kolesi v Sevnici
Postaja z električnimi kolesi Sevničan
Panoramski pogled na Sevnico

Odkrij občino Sevnica

Uporabi sistem izposoje električnih koles Nomago Bikes v Sevnici. Aktiven, trajnostni in učinkovit način potovanja po Sevnici ali pa za raziskovanje Posavske regije.

Z aplikacijo Nomago upravljaj vse na enem mestu!

Z uporabo aplikacije Nomago Bikes lahko preprosto upravljaš z vstopnimi in izstopnimi postajami in razpoložljivimi kolesi. Uporaba aplikacije in registracija v aplikacijo je brezplačna.

Z aplikacijo Nomago upravljaj vse na enem mestu!

Z uporabo aplikacije Nomago Bikes lahko preprosto upravljaš z vstopnimi in izstopnimi postajami in razpoložljivimi kolesi. Uporaba aplikacije in registracija v aplikacijo je brezplačna.

Enostavna registracija
Najem in uporaba kolesa
Vračilo kolesa
 1. Naloži mobilno aplikacijo glede na mobilni telefon, ki ga imaš. Na voljo je aplikacija v Google Play in App Store. Registriraj se v aplikacijo. Vnesi svoje ime, priimek, e-mail naslov in telefonsko številko.
 2. Za aktivacijo računa moraš vnesti veljavno plačilno sredstvo - kreditno ali debetno kartico ali PayPal račun. Ob registraciji bo obračunan znesek 5 €, ki bo takoj dodan na uporabniški račun, porabiš pa ga lahko kadarkoli. Znesku ne poteče veljavnost. 
 3. Izberi račun po svoji meri. Izbiraš lahko med računom brez naročnine ali računom z naročnino. 
 4. Plačilo naročnine opraviš v aplikaciji v meniju pod Denarnica/Kupite naročnino.
 5. Imaš težave? Poglej si video ali nas pokliči.
 1. In the app, select the "Rent a bike" option and scan the QR code on the bike. There is also an option to enter the bike number manually.
 2. The app triggers the unlocking of the bike, which is now available for use. You are ready to ride your bike!
 3. You can also reserve your bike before your ride if you wish. In the app, select the desired station and click the "Reserve" icon. Reservations are valid for 10 minutes.
 4. If you need to take a short break or are running an errand, your bike can be parked temporarily. Keep in mind – the time the bike is parked count towards the rental.
 1. Kolo moraš vedno vrniti na uradno postajo Nomago Bikes Sevnica.
 2. Za uspešno izveden zaključek izposoje kolo vstavi v priklopno mesto.
 3. Zakleni ključavnico pod sedežem in počakaj na zvočni signal.
 4. So vsa stojala zasedena? Nič hudega. V primeru, da na postaji ni prostega stojala, kolo parkiraš med dve parkirani kolesi in ročno zakleneš ključavnico

Na voljo je 6 električnih koles

Sodobna in vrhunsko izpravna e-kolesa Nomago Bikes dosežejo domet do 80km, kar omogoča preprost in zanimiv način prevoza po mestu in okolici. Izbiraj med dvemi postajami v občini Sevnica in se odloči za izlet ali pa si olajšaj vsakdanjo vožnjo po opravkih.

Želene postaje ni na zemljevidu?

S klikom na posamezno lokacijo, lahko preverite razpoložljivost koles.

Center za uporabnike

Preveri vse pomembne povezave za uporabnike, kot so ceniki najemov, splošni pogoji in navodila za uporabo. Če imaš kakršnokoli vprašanje, nas kontaktiraj. Z veseljem pomagamo!

Naš sistem ti omogoča izposojo električnih koles. Uporabljaš lahko po sistemu Pay-as-you-go torej brez naročnine, ali pa izbereš letno naročnino.

Splošni pogoji določajo pravila in pogoje uporabe naših storitev. Preden nadaljuješ, te vabimo, da si jih prebereš za boljše razumevanje pravic in odgovornosti.  

Preden se podaš na električno kolo in začneš uživati v vožnji, si preberi navodila za uporabo, da si zagotoviš optimalno izkušnjo.

Mladoletnim uporabnikom nad 14. letom starosti je dovoljeno odpreti uporabniški račun s pisnim dovoljenjem starša ali zakonitega zastopnika na podlagi izpolnjenega obrazca.

 Starši ali mladoletni uporabniki lahko vložijo prijavo za registracijo skupaj s priloženim obrazcem osebno na prodajnem mestu ali preko elektronske pošte.

Imaš dodatna vprašanja?
Obišči naš info center
Imaš dodatna vprašanja?
Obišči naš info center

Te zanima več?

Prijavi se na e-novice Nomago Bikes. Obveščali te bomo o pomembnih informacijah in aktualnih ponudbah.

Prijava na e-novice
Najbolj iskane informacije
Ali pošljite sporočilo na
Ali pošljite sporočilo na