Javni potniški promet – obvestila

Novice
Potnike obveščamo, da bo od ponedeljka, 22. 2. 2021, do predvidoma 29. 4. 2021 popolna zapora ceste na relaciji Dutovlje-Sežana v naselju Dutovlje.

Zaradi zapore ceste je ukinjeno postajališče Rakek ŽP.

Potnike obveščamo, da od 15. februarja 2021 do vključno 21. februarja 2021 vozimo delno po rednem, delno po počitniškem voznem redu

Zaradi nezmožnosti koriščenja javnega potniškega prometa zaradi pandemije je maja Ministrstvo za infrastrukturo RS sprejelo Sklep o podaljšanju veljavnosti terminskih vozovnic, ki uvaja naložitev dobroimetja v sistem IJPP.

Potnike obveščamo, da se od 26. januarja 2021 dalje spodnje avtobusne vožnje ne bodo izvajale ali se bodo izvajale na drugačen način.

Potnikom sporočamo, da bodo v času praznikov vozni redi avtobusnih linij spremenjeni.

NUJNO OBVESTILO: S 15. 12. 2020 ponovno vzpostavljamo javni potniški promet

Vlada RS je izdala Odlok o začasni prepovedi in omejitvah javnega prevoza potnikov v Republiki Sloveniji, ki bo pričel veljati z nedelje, 15. 11., na ponedeljek, 16. 11., opolnoči in bo veljal do nadaljnjega.

Z 29. oktobrom se spreminja režim voznih redov v Mestni občini Nova Gorica in občini Šempeter/Vrtojba

Potnike obveščamo, da s 1. 11. 2020 ukinjamo nekatere termine na avtobusnih linijah.

Obveščamo vas, da vse linije javnega potniškega prometa, vključno z medkrajevnimi prevozi, mestnimi prevozi, občasnimi prevozi in delavskimi prevozi, ki jih izvajamo v Nomagu, obratujejo skladno z objavljenim voznim redom.

Med 1. in 30. oktobrom 2020 ne bomo izvajali nekaterih linij. Seznam vseh si lahko pogledate v nadaljevanju.

Študijsko leto je tik pred vrati in s tem tudi priprave na novo študijsko leto. K temu spada tudi nakup subvencioniranih vozovnic za integrirani javni potniški promet ali povedano drugače – za pot od doma do fakultete in nazaj.

Potnike obveščamo, da bosta od 14. 9. 2020 dalje zaradi zapore na relaciji Veliki Podlog – Gržeča vas neaktivni avtobusni postajališči Gržeča vas in Mali Podlog.

Ministrstvo za infrastrukturo in izvajalci javnih linijskih prevozov želimo učence in dijake v novo šolsko leto pospremiti z minimalnim tveganjem za okužbo s COVID-19. S tem namenom vse potnike prosimo, naj upoštevajo vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Bodi informiran

Ne zamudi naslednje akcije ali pomembnega obvestila!

Si avanturistični popotnik ali vsakodnevni potnik? V vsakem primeru zate pripravljamo ažurne, zanimive in koristne popotniške in potniške informacije, ki ti jih dostavljamo v tvoj poštni nabiralnik enkrat do dvakrat na mesec.